bvbg

May 17, 2024

Хуманитарна ифтар вечера за жителите на единственото муслиманско село

На 8-ми април во село Арматуш во Општина Новаци, “BV Bussines Group” заедно со хуманитарната органзиација “Подај рака” организираа хуманитарна ифтар вечера за жителите на единственото […]
May 17, 2024

BV Business Group го поддржува образовниот процес

Почитувајќи ја заедницата во која живееме се со цел да ги зачуваме нејзините досегашни вредности и да создадеме нови , наша обврска како групација е да […]
May 17, 2024

Ликовен конкурс

Доделени наградите и благодарниците за сите учесници од ликовниот конкурс доделивме благодарниците и ваучерите на победниците од ликовниот кокурс – За избор на најдобра ликовна творба. […]
January 24, 2024

BV Business Group – Спонзор на камерен оркестар Битола

БВ Инженеринг како дел од BV Business Group, спонзор на Балкан Гала ’22 на Камерен Оркестар на Битола – Chamber Orchestra of Bitola ⋮IWConnect Како општествено […]
 - 
English
 - 
en
Macedonian
 - 
mk