ТОП СТЕЕЛ ДОО е компанија основана во 2022година, нудејќи му на регионалниот пазар врвен избор. Нашите челични рамки и форми нудат максимална архитектонска флексибилност и достапност  за индустријата и сопствениците на објекти.

Ние сме посветени на задоволството на клиентите и обезбедување квалитетни, најсовремени производи од челик. Нашиот тим со посветен и едуциран персонал кој ќе им помогне на сопствениците, дизајнерите и инвеститорите  да го најдат најдоброто  решение кое одговара на вашите барања.