Мега Груп Компани е реномирана компанија во областа на угостителството која започнува со работа во 2017, опфајќајки ги услугите за кетеринг и доставување на топли оброци за фирми.

Главната цел на компанијата е да ги задоволи најпребирливите вкусови и специфичните потреби на клиентите, а ја постигнува преку постојано усовршување на услугите и внесување новини, со што секојдневно се подобрува квалитетот на истите, а со тоа се зголемува и бројот на задоволни клиенти.

Во склоп на компанијата функционира и Спортско рекреативниот центар Срце Довлеџик – Битола што се простира на 25,000м2 во кои се сместени два фудбалски терени на вештачка трева, терен за баскет како и терен за одбојка на песок.